Tunus Vizesi
Orta Afrika Vizesi

Orta Afrika Vizesi

Irak Vizesi

Irak Vizesi

Tunus Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Tunus ta otel rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

• Seyahat Sigortası

•Banka Hesabında 4000 dolar olması gerekmektedir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Tunus ta otel rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

• Seyahat Sigortası

•Banka Hesabında 4000 dolar olması gerekmektedir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı kurumdan görev izin yazısı ıslak kaşe imzalı ,Arapça , ingilizce , fransızca

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Tunus ta otel rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı kurumdan görev izin yazısı ıslak kaşe imzalı,Arapça , ingilizce , fransızca

• Seyahat Sigortası

•Banka Hesabında 4000 dolar olması gerekmektedir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Tunus ta otel rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

• Seyahat Sigortası

•Banka Hesabında 4000 dolar olması gerekmektedir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Tunus ta otel rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

• Seyahat Sigortası

•Banka Hesabında 4000 dolar olması gerekmektedir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

Diğer Ülke Vizeleri