Orta Afrika Vizesi
Güney Kore Vizesi

Güney Kore Vizesi

D.Kongo Vizesi

D.Kongo Vizesi

Orta Afrika Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçes

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Orta Afrika baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Orta Afrika baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Orta Afrika Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Orta Afrika Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Ebeveynler tarafından imzalı Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

Diğer Ülke Vizeleri