Norveç Vizesi
Bangledeş Vizesi

Bangledeş Vizesi

Angola Vizesi

Angola Vizesi

Norveç Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )
• İmza Sirküleri Fotokopisi
• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olmalıdır.

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE 

•  Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Davetiye : Norveç teki şirket/organizasyon tarafından yazılan , ziyaretin amacını ve süresini belirten norveççe veya inglizce yazılmış davet mektubu

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf  

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE 

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Davetiye : Norveç teki şirket/organizasyon tarafından yazılan , ziyaretin amacını ve süresini belirten norveççe veya inglizce yazılmış davet mektubu

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli imzalı )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Kaşeli-İmzalı )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Davetiye : Norveç teki şirket/organizasyon tarafından yazılan , ziyaretin amacını ve süresini belirten norveççe veya inglizce yazılmış davet mektubu

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE 

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Kaşeli-İmzalı )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bordrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Davetiye : Norveç teki şirket/organizasyon tarafından yazılan , ziyaretin amacını ve süresini belirten norveççe veya inglizce yazılmış davet mektubu

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE 

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
•  İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE 
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Davetiye : Norveç teki şirket/organizasyon tarafından yazılan , ziyaretin amacını ve süresini belirten norveççe veya inglizce yazılmış davet mektubu

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Norveç Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi İNGİLİZCE 
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 ay içerisinde orjinal olmalıdır.)
+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Emeklilik Bildirgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 Aylık Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm 

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

•  Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• Dönüş Tarihinden İtibaren Geçerli 3 Aylık Pasaport Aslı

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 Ebatlarından 2 Adet Biometrik Fotoğraf

 Orjinal Davetiye  : Norveççe veya ingilizce yazılmış olmalıdır ve asıl ziyaret edeceğiniz kişiden gönderilmiş olmalıdır.Örneğin , kan bağı ile bağlı oldugunuz aile bireyleri veya eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız.Aynı zamanda davet eden tarafın pasaport fotokopiside gereklidir.

• Eğer başvuru Sahibi Yeterli Ve İspatlı Maliye Varlığa Sahip Değilse Norveçteki Polisten Onaylı Damgalı Ve Orjinal (Garanti Formu ) Sunulmalıdır.

• Ebeveynler tarafından imzalı Norveç Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE --

• Öğrenci Belgesi (İngilizce Orjinali Veya Yeminli Tercümandan Tercümesi Olması Gerekmektedir.)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir. ( İngilizceye Tercüme Edilmesi Gerekmektedir.)

• Ebeveynlerine ait iş evrakları 

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, kardeş , Evli İse eş, ve çocukları gösteren Norveç Büyükelçiliğine İbraz Edilmiş ve İkametgah Adresi Görünmesi Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• GEREKLİ TÜM BELGELER NORVEÇÇE VEYA İNGİLİZCE DEĞİLSE İNGİLİZCEYE TERCÜME EDİLMELİDİR.

Dikkat: Norveç Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Diğer Ülke Vizeleri