Nijerya Vizesi
Lihtenştayn Vizesi

Lihtenştayn Vizesi

Burkina Faso Vizesi

Burkina Faso Vizesi

Nijerya Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

* Davetiyeyi onaylıyan kişin kimlik veya pasaport fotokopisi

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TİCARİ

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF INCORPORATION ( KURULUŞ BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF COMMENCE OF BUSINESS ( İŞ YERİ FAALİYET BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın TAX CLEARENCE CERTIFICATE ( VERGİ BORCU OLMADIĞINA DAİR BELGE )
• Davetiyeyi imzalayan kişinin pasaport fotokopisi

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TİCARİ

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF INCORPORATION ( KURULUŞ BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF COMMENCE OF BUSINESS ( İŞ YERİ FAALİYET BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın TAX CLEARENCE CERTIFICATE ( VERGİ BORCU OLMADIĞINA DAİR BELGE )
• Davetiyeyi imzalayan kişinin pasaport fotokopisi

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF INCORPORATION ( KURULUŞ BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF COMMENCE OF BUSINESS ( İŞ YERİ FAALİYET BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın TAX CLEARENCE CERTIFICATE ( VERGİ BORCU OLMADIĞINA DAİR BELGE )
• Davetiyeyi imzalayan kişinin pasaport fotokopisi

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF INCORPORATION ( KURULUŞ BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF COMMENCE OF BUSINESS ( İŞ YERİ FAALİYET BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın TAX CLEARENCE CERTIFICATE ( VERGİ BORCU OLMADIĞINA DAİR BELGE )
• Davetiyeyi imzalayan kişinin pasaport fotokopisi

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF INCORPORATION ( KURULUŞ BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın CERTIFICATE OF COMMENCE OF BUSINESS ( İŞ YERİ FAALİYET BELGESİ )
• Davetiye gönderen firmanın TAX CLEARENCE CERTIFICATE ( VERGİ BORCU OLMADIĞINA DAİR BELGE )
• Davetiyeyi imzalayan kişinin pasaport fotokopisi

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi İNGİLİZCE

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye

• Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzal

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Nijerya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi------

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye

• Ebeveynler tarafından imzalı Nijerya Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
​• Son 3 aylık Şahsi banka hesabı en az 5000 tl bakiye kaşeli imzalı

Diğer Ülke Vizeleri