Moğolistan Vizesi
Nijer Vizesi

Nijer Vizesi

Güney Kore Vizesi

Güney Kore Vizesi

Moğolistan Vizesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Moğolistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Moğolistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Moğolistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Moğolistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Ebeveynler tarafından imzalı Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

Diğer Ülke Vizeleri