Mısır Vizesi
Ürdün Vizesi

Ürdün Vizesi

Bostwana Vizesi

Bostwana Vizesi

Mısır Vizesi

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)


TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye 
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Mısır baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)


TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Mısır baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)


TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)


TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)


TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf biometric 5x5

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)

Diğer Ülke Vizeleri