Küba Vizesi
İngiltere Vizesi

İngiltere Vizesi

Moğolistan Vizesi

Moğolistan Vizesi

Küba Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ,Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Davetiye




TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Küba baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

• Davetiye ( Şirketin isim , adres , telefon numaraları )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf


• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Varsa Davetiye

• Uçak ve Otel Rezervasyonları



TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Küba baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Küba' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Küba Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları




TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Küba' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Küba Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK


• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları




TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Küba' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Uçak ve Otel Rezervasyonları



TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Küba' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi-

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Emeklilik Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

​• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Varsa Davetiye

• Ebeveynler tarafından imzalı Küba Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Diğer Ülke Vizeleri