Kamerun Vizesi
Kaledonya Vizesi

Kaledonya Vizesi

Bolivya Vizesi

Bolivya Vizesi

Kamerun Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.




TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Kamerun baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.



TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Kamerun baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Kamerun Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.



TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf


• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Kamerun Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.




TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf


• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

​• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf


• Ebeveynler tarafından imzalı Kamerun Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

•DİKKAT Gitmeden önce Sarıhumma aşısı yaptırmayı unutmayınız.Sınırda aşı kartı sizden istenecektir.

Diğer Ülke Vizeleri