Kamboçya Vizesi
İngiltere Vizesi

İngiltere Vizesi

Malavi Vizesi

Malavi Vizesi

Kamboçya Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi



TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Kamboçya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi




TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Kamboçya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Kamboçya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi




TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Kamboçya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi




TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi




TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

​• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Ebeveynler tarafından imzalı Kamboçya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

Diğer Ülke Vizeleri