Gambiya Vizesi
İzlanda Vizesi

İzlanda Vizesi

Tuvalı Vizesi

Tuvalı Vizesi

Gambiya Vizesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Gambiya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Gambiya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Gambiya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Gambiya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Gambiya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

Diğer Ülke Vizeleri