Estonya Vizesi
Paraguay Vizesi

Paraguay Vizesi

Ürdün Vizesi

Ürdün Vizesi

Estonya Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi 

• Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.


TİCARİ

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi  

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Ulusal Mevduatlara Uygun Davetiye ( Davetiye, Davet Edilen Kişinin Kimlik Bilgilerini, Seyahat Tarihlerini Ve Estonya Daki Şirketin Adres Ve İrtibat Bilgileri İle Birlikte Davet Eden Kişinin Kimlik Bilgilerini Ve İmzasını İçermelidir.)

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

•  Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi

• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem  )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe-İmzalı )

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi 

•  Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Ulusal Mevduatlara Uygun Davetiye ( Davetiye, Davet Edilen Kişinin Kimlik Bilgilerini, Seyahat Tarihlerini Ve Estonya Daki Şirketin Adres Ve İrtibat Bilgileri İle Birlikte Davet Eden Kişinin Kimlik Bilgilerini Ve İmzasını İçermelidir.)
• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi ( Son 3 Aylık Orjinal Olması Gerekmektedir.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe-İmzalı)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Estonya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli Ve İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli Ve İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.


TİCARİ

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Ulusal Mevduatlara Uygun Davetiye ( Davetiye, Davet Edilen Kişinin Kimlik Bilgilerini, Seyahat Tarihlerini Ve Estonya Daki Şirketin Adres Ve İrtibat Bilgileri İle Birlikte Davet Eden Kişinin Kimlik Bilgilerini Ve İmzasını İçermelidir.)

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Estonya Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli Ve İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli Ve İmzalı )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi 

• Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
​• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Ulusal Mevduatlara Uygun Davetiye ( Davetiye, Davet Edilen Kişinin Kimlik Bilgilerini, Seyahat Tarihlerini Ve Estonya Daki Şirketin Adres Ve İrtibat Bilgileri İle Birlikte Davet Eden Kişinin Kimlik Bilgilerini Ve İmzasını İçermelidir.)

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.
​• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )
• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf

• Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.


TİCARİ

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

• Ulusal Mevduatlara Uygun Davetiye ( Davetiye, Davet Edilen Kişinin Kimlik Bilgilerini, Seyahat Tarihlerini Ve Estonya Daki Şirketin Adres Ve İrtibat Bilgileri İle Birlikte Davet Eden Kişinin Kimlik Bilgilerini Ve İmzasını İçermelidir.)

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Şirket Antetli  Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
​• İkametgah Belgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf

•  Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Estonya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Emeklilik Bildirgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 aylık  Emekli  Maaşı Aldığı Bankadan Banka Hesap Dökümü  Islak Kaşeli İmzalı
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• Dönüş Tarihinden İtibaren En Az 3 Ay Geçerli Pasaport Aslı 

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf 

•  Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Estonya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka Fonu Beyaz 3x5 4x5 2 Adet Biometrik Fotoğraf

•  Davetiye ( Estonyada Gideceği Kişi Tarafından Yazılmış Davetiye Orjinal Olması Gerekmemektedir. Ve Davetiye Gönderen Kişinin Kimlik Veya Pasaport Un Kimlik Bilgilerinin  Bulunduğu Sayfanın Fotokopisi )

• Ebeveynler tarafından imzalı Estonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli) 

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları 
• Seyahat Masrafları Kim Tarafından Karşılanacaksa Noter Onaylı Tahhütname 

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, , kardeş, Evli İse ,eş ve çocukları gösteren Estonya Büyükelçiliğine Hitaben Ve İkametgah Adresi Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Estonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Diğer Ülke Vizeleri