D.Kongo Vizesi
Antartika Vizesi

Antartika Vizesi

Mozambik Vizesi

Mozambik Vizesi

D.Kongo Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Konfirmeleri

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
- Adli sicil kaydı
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye. Davetiye noter onayından sonra kongo demokratik cumhuriyeti dış işleri bakanlığı tarafından tasdiklenmesi zorunludur.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Demokratik Kongobaş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• Banka hesap özeti

• İkametgah belgesi

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.Davetiye noter onayından sonra kongo demokratik cumhuriyeti dış işleri bakanlığı tarafından tasdiklenmesi zorunludur.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Demokratik Kongobaş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Demokratik KongoKonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• Banka hesap özeti

• İkametgah belgesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.Davetiye noter onayından sonra kongo demokratik cumhuriyeti dış işleri bakanlığı tarafından tasdiklenmesi zorunludur.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Davetiye

• Demokratik KongoKonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Banka hesap özeti

• İkametgah belgesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

• Banka hesap özeti

• İkametgah belgesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.Davetiye noter onayından sonra kongo demokratik cumhuriyeti dış işleri bakanlığı tarafından tasdiklenmesi zorunludur.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

• Banka hesap özeti

• İkametgah belgesi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız 

• Banka hesap özeti

• İkametgah belgesi


TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.Davetiye noter onayından sonra kongo demokratik cumhuriyeti dış işleri bakanlığı tarafından tasdiklenmesi zorunludur.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 4 adet fotoğraf

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Aşı KArnesi

• Ebeveynler tarafından imzalı Demokratik KongoBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
• Banka hesap özeti
• İkametgah belgesi

Diğer Ülke Vizeleri