Burkina Faso Vizesi
Şili Vizesi

Şili Vizesi

Tayland Vizesi

Tayland Vizesi

Burkina Faso Vizesi

İşlem Süresi: 30

30 Gün
30 Gün
30 Gün
30 Gün

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Diğer Ülke Vizeleri