Vietnam Vizesi

Vietnam ps
  90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Vietnam baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi - İngilizce yazılması gerekmektedir. ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Vietnam göçmenlik bürosundan onaylı davetiye "C1")

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B
  Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : 3genvize@gmail.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Youtube
  • İnstagram