Tunus Vizesi

tunus ps
90 Güne Kadar 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar
ülkeler

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Otel ve Uçak Rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Başvuru formunun Arapça veya ingilizce veya fransızca doldurulması

• Tunuslu bir şirket veya kurumdan davet mektubu

•Tunus ta otel rezervasyonu

• Pasaport fotokopisi

• Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin dilekçe yazısı,Arapça , ingilizce , fransızca

• Seyahat Sigortası

•Banka Hesabında 4000 dolar olması gerekmektedir.