Portekiz Vizesi

Portekiz ps
90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye : Portekiz daki refereansınızdan Portekiz ca veya İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

• Davet eden kişinin oturum kartı fotokopisi , davet eden kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

>
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Portekiz Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Portekiz baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/Portekizca antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.Portekizdaki firman aato]tn>

  • bs_tap://wwwframı

    •pml;a href="/iccedil;in tıklayınız

    b- ]tnmCeınutu

    bs_tirmye Porteir.

    tiınmrası (cpr.nsebebnmrangilizce yazı//wwwframTtarihlik//www şahsenli l gtarihli.

    • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/Portekizca antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı fotokopisortekizca ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıkl7yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/Portekizcabull; Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

    • Vergi Levhası Fotokopisi

    • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

    • Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (l; Sadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&cced

    • Ticaret sSgkimiyirg , lekalıdıp>• Ticaret sSgkiHbankaya Hesap cüzdanıp>• Ticaret sS&bmaalekaodw.3ge Portekiz Başklluğu p

    pileri (varsa)

    • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    >
    • Kimlik fotokopisi (Adres, Te N&uumNumarası, E-posta Adresi)

    • Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

    • Varsa Tur Programı

    • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

    Dikkat: Portekiz Konsolosluğu p

    gulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

    TİCARİ

    •ŞirketÖrnek İçin tıkl2yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/Portekizcaski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/P href="/i antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.Portekizdaki firman aato]tn>

  • bs_tap://wwwframı

    •pml;a href="/iccedil;in tıklayınız

    b- ]tnmCeınutu

    bs _tirmye Porteir.

    tiınmrası (cpr.nsebebnmrangilizce yazı//wwwframTtarihlik//www şahsenli l gtarihli.

    • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/P href="/i antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı fotokopis href="/i ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilislayı randevu gün----->Örnek İçin tıkl8yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/P href="/iBortekikişil;n&l;namen yazr.nalıdıp>• Ticaret sResmiekurandotokopirevnda ne kaşıyframtokopin. ( Ann div ekik Dökümü (l; Sa&bmaalekaodw.3ge belircel Taiz Başksluğu p

    adan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&ccedğu p

    pileri (varsa)

    • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    >
    • Kimlik fotokopisi (Adres, Te N&uumNumarası, E-posta Adresi)

    • Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

    • Varsa Tur Programı

    • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

    Dikkat: Portekiz Konsolosluğu p

    &gulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

    TİCARİ

    •Şirket

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.Portekizdaki firman aato]tn>

  • bs_tap://wwwframı

    •pml;a href="/iccedil;in tıklayınız

    b- ]tnmCeınutu

    bs _tirmye Porteir.

    b- ]tnmC(Mase /a>• Ticaret sFurekibirg , lek&şıysbakiyan Örnek İçin tıkl5yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/iBortekikişil;n&l;namen yazr.nalıdıp>• Ticaret sResmiekurandotokopirevnda ne kaşıyframtokopin. ( Ann div ekik Dökümü (l; Sa&bmaalekaodw.3ge man az Başklluğu p

    padan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&ccedğu p

    pileri (varsa)

    • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    >
    • Kimlik fotokopisi (Adres, Te N&uumNumarası, E-posta Adresi)

    • Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

    • Varsa Tur Programı

    • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

    Dikkat: Portekiz Konsolosluğu p

    &gulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

    TİCARİ

    •Şirkett_nn_tas_content" id="nn_tabs_content_1____197___">

  • • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmaAalı ve eski pasaportlar.)

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı fotokopis href="/i ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilistarafından imzalanmış Por Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıkl9yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/iF/www nn_tbtekizaşkoisvenresikümü (l; S içerisind- (Bortekikccediil;n&laret kida şahse-.

    Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.Portekizdaki firman aato]tn>

  • bs_tap://wwwframı

    •pml;a href="/iccedil;in tıklayınız

    b- ]tnmCeınutu

    bs _tirmye Porteir.g>

    rmmla!dakief="msisaki aki f kl/a>

    tiınmrası (cpr.nsebebnmrangilizce yazı//wwwframTtarihlik//www şahsenli l gtarihli.

    Örnek İçin tıkl3yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/iF/www nn_tbtekizaşkoisvenresikümü (l; S içerisind- (Bortekikccediil;n&laret kida şahse-.

    • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmaAalı ve eski pasaportlar.)

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı fotokopis href="/i ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisedil;inalanmış Por Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıkl10yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/iİşkoBsvenresik&(starafınibirSelgesi ve Oda ---->

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&cced/p"_bl--->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.Portekizdaki firman aato]tn>

  • bs_tap://wwwframı

    •pml;a href="/iccedil;in tıklayınız

    b- ]tnmCeınutu

    bs _tirmye Porteir.g>

    rmmla!dakief="msisaki aki f kl/a>

    tiınmrası (cpr.nsebebnmrangilizce yazı//wwwframTtarihlik//www şahsenli l gtarihli.

    Örnek İçin tıkl4yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/iİşkoBsvenresik&(starafınibirSelgesi ve Oda ---->

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&cced/p"_bl--->

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı.gilizce/s href="/i ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilise talep dilekçesi------>Örnek İçin tıkl1ayınız

    • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan es;" clne kCunan)ve Rasa pasaport A4 boaşıyframa pasaport (Son 10 yıldan es;" clne kmaaleysaldirdakieGüncel Tariaato]tn>&btıdıp>• Ticaret sadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olmasıolmaekir.

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&ccedp>• Ticaret sileri (varsa)

    • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    >
    • Kimlik fotokopisi (Adres, Te N&uumNumarası, E-posta Adresi)

    • Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

    • Varsa Tur Programı

    &buuğu p

    &yahat sağlık sigortası

    Dikkat: Portekiz Konsolosluğu p

    &gulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

    TİCARİ

    •Şirkett_nn_tas_content" id="nn_tabs_content_1____197___">

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmPasaport (Son 10 yıldan e antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı. (Son 10 yıldan e ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisTtarihlmkmasl;enişanln> ğuna hitaben aşt an edla!dakie yada seeavet edilenilekçesi------>Örnek İçin tıkl12yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/Portekizcasortee Ait Evra nigilizce/Por+İ;

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&ccedp>• Ticaret sileri (varsa)

    • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    >
    • Kimlik fotokopisi (Adres, Te N&uumNumarası, E-posta Adresi)

    • Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

    • Varsa Tur Programı

    &buuğu p

    &yahat sağlık sigortası

    Dikkat: Portekiz Konsolosluğu p

    &gulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

    TİCARİ

    •Şirkett_nn_tas_content" id="nn_tabs_content_1___script typ

    /ja cript">d; Kstrt.a>

    • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/Portekizca antetli İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

    • Davet eden kişinin oturum kartı.gilizce/Portekizca ante kişi Portekiz vatandaşıysa pasaport fotokopisii

    • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisEbee dnşiuna hitaben ato]tn>Örnek İçin tıkl13yınız

    • Davetiye Portekizdaki firmadan İngilizce/s href="/i•n_tabs_lBlıdır.asyonlaru bYcukları g&---->• Ticaret sadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olmasıolmaekir.

    • Tapu Fotokopileri (varsa) Ara&ccedp>• Ticaret sileri (varsa)

    • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

    >
    • Kimlik fotokopisi (Adres, Te N&uumNumarası, E-posta Adresi)

    • Orjinal Uçak bileti ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

    • Varsa Tur Programı

    &buuğu p

    &yahat sağlık sigortası

    Dikkat: Portekiz Konsoloslortası

    &gulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

    TİCARİ

    •Şirketnn_tas_content" id="nn_tabs_content_1___n_tas_content" id="nn_tabs_content_1___n_tas_conteheight:1px_tabs_content_1_ı

    ank">Örnek İ&ccPORTEKiZ-FORMyınız

    _n_tatyle="tmod 3GARV/pdasS3: t_nn_tatyle="tcustom" : <0"n ve Ko: Cinnah Cadda i&No:12/Barası,   &C/p> uumong/ ANKARAOrjinal: +90 312 426 49 66Fako: +90 312 426 56 73E-Pleti: ank">&Oummailto:info@3gens/pd.com">3gens/pd@gmail.com İngitdn _n_tatyle="tmod KURUMSALasS3: tÖhakda le R.html" >Hakd;" cle R İngili> Öinsan-umona niihlk.html" >et san Kmona nilortngili> Öble en-ht;Ble en Ht; Öcedsal-s/pd-creteleri.html" >UedsalV/pd İ; _n_tatyle="tmod

    BİZDEN HABERLERasS3: Öble en-ht; etin-g , s-y kagi.html": Özbp> etin G , lekYaPortlortn_ _sPr__ Öble en-ht;Öble en-ht;Öble en-ht;Öble en-ht; _n_tatyle="tmod

    E-POSTA ABONELİĞna S3: 3GEN VİZE ;ocukresşite en ht; ne bag , ne _s_con f(this.value=='') this.value='E-Pleti ve Konne ';"etyle="t>nputbox" typ

    " resi__user[email]"as_contewidth:249px" value="E-Pleti ve Konne " t: ju="E-Pleti ve Konne "ı, _itdn &Oumhttps://www.facebook.com/3GARsaizm/ız

    <0" srcuml;rnek sosyal/facebook.png"awidth="50px"sı İngili>

  • &Oumhttps://www.youtubd.com/chzstel/UCx2lk7TPz5-W9F9Ufx_PeAgız

    <0" srcuml;rnek sosyal/youtubd.png"awidth="50px"sı İngili>

  • &Oumhttps://www.instak si.com/3gens/pd/ız

    <0" srcuml;rnek sosyal/instak si.png"awidth="50px"sı İngili> _n_tatyle="tmod t_nn_tatyle="tcustom" : © 2013 3GARV/pdasppan>;Her Hakd;" Sai akdir . | ank">&Oum#">K &Oum#"z

    S> < Hariloslortngili&Oumhttp://www.seletii.com"z

    <0" k&Oumhttp://fra sa-s/pd i.3gens/pd.com/ız

    Fra saV/pd i İn | &Oumhttp://all;nya-s/pd i.3gens/pd.com/ız

    All;nyaV/pd i İn | &Oumhttp://avusturya-s/pd i.3gens/pd.com/ız

    AvusturyaV/pd i İn | &Oumhttp:// yacika-s/pd i.3gens/pd.com/ız

    BlçikaV/pd i İn | &Oumhttp://fon diya-s/pd i.3gens/pd.com/ız

    Fon diyaV/pd i İn | &Oumhttp://ho

    Ho&Oumhttp://i edei (A-s/pd i.3gens/pd.com/ız

    et edei (AV/pd i İn | &Oumhttp://noril;is/pd i.3gens/pd.com/ız

    NorilçV/pd i İnı

    &bulceni (;"> /* */ /ja cript",srcuml/www.googliadservices.com/pnekad/="hversida.js":

    <:none;" k