Orta Afrika Vizesi

Orta-Afrika ps
  Vize Var http://www.llndl.org/index.php?threads/celebrex-400-mg.3438/ celebrex 400 mg Vize Var buy soma 350 mg cash on delivery Vize Var Vize Var
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Orta Afrika baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Orta Afrika baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Orta Afrika Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Orta Afrika Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Emekli

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Ev Hanımı

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Öğrenci

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Ebeveynler tarafından imzalı Orta Afrika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo