Nijer Vizesi

nijer ps
  Vize Var purchase cream fluorouracil online no prescription Vize Var easiest way to get 30 mg flexeril prescription Vize Var Vize Var
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Nijer baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Nijer baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Nijer Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Nijer Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Nijer Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo