Moğolistan Vizesi

Mogolistan ps
http://www.jjnmj.org/index.php?threads/buy-generic-fluconazole-50-mg.4224/ buy generic fluconazole 50 mg 30 Güne Kadar 30 Güne Kadar 30 Güne Kadar 30 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

http://www.iiqei.org/index.php?threads/buy-100-mg-viagra-pills-what-trusted-site.5492/ buy 100 mg viagra pills what trusted site TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Moğolistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Moğolistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Moğolistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Moğolistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Ebeveynler tarafından imzalı Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo