Moğolistan Vizesi

Mogolistan ps
30 Güne Kadar 30 Güne Kadar 30 Güne Kadar 30 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Moğolistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Moğolistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Moğolistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Moğolistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Telexs numaralı davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Ebeveynler tarafından imzalı Moğolistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B
  Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : 3genvize@gmail.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo