Mısır Vizesi

misir ps
where to buy generic 20 mg nolvadex tamoxifen in usa 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar excedrin sinus and norvasc Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Mısır baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Mısır baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayını

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Emekli

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Ev Hanımı

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Öğrenci

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo