Mısır Vizesi

misir ps
90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye 
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Mısır baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE) ------>Örnek İçin tıklayınız

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Mısır baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE) ------>Örnek İçin tıklayınız

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)----->Örnek İçin tıklayınız

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayını

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Davetiye
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

Emekli

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

Ev Hanımı

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

Öğrenci

• En az 1 yıl geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• İkametgah belgesi
• Şahsi Vize Takip Dilekçesi (İngilizce)
​• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Mısır Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi(İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B
  Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : 3genvize@gmail.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo