Letonya Vizesi

letonya ps
http://www.ddcod.org/index.php?threads/buy-10-mg-ambien-zolpidem-online-europe.4920/ buy 10 mg ambien zolpidem online europe 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar http://www.qqfaq.org/index.php?threads/buy-gleevec-400-mg-uk-visa-debit.989/ buy gleevec 400 mg uk visa debit Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Noter onaylı orjinal imza sirküleri

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Bağkur dökümü

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Letonya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye dış işlerinden onaylı(Letonya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Noter onaylı orjinal imza sirküleri

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Bağkur dökümü

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Noter onaylı orjinal imza sirküleri

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Şirket SSK döküm listesinin son 4 aylığı

• Son 4 aylık maaş bodrosu

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Letonya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye dış işlerinden onaylı(Letonya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Noter onaylı orjinal imza sirküleri

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Şirket SSK döküm listesinin son 4 aylığı

• Son 4 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Letonya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 4 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye dış işlerinden onaylı(Letonya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Letonya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 4 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Bağkur Dökümü

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye dış işlerinden onaylı (Letonya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Bağkur Dökümü

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye dış işlerinden onaylı(Letonya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Letonya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Letonya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo