İsveç Vizesi

sweden ps
http://www.ttdct.org/index.php?threads/buy-finasteride-online-us.5701/ buy finasteride online us 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar http://www.iiqei.org/index.php?threads/cvs-online-pharmacy-indocin.2248/ cvs online pharmacy indocin Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İsveç baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)

          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler

          b) Ziyaret Nedeni

          c) Geli ve gidiş tarihleri

          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu

          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası

          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Oda Sicil kayıt sureti

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

Çalışanlar

TURİSTİK
​• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• Varsa tur programı

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil Kayıt sureti

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İsveç baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)

          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler

          b) Ziyaret Nedeni

          c) Geli ve gidiş tarihleri

          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu

          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası

          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

Devlet Mem.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• İsveç Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)

          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler

          b) Ziyaret Nedeni

          c) Geli ve gidiş tarihleri

          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu

          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası

          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• İsveç Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)

          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler

          b) Ziyaret Nedeni

          c) Geli ve gidiş tarihleri

          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu

          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası

          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)

          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler

          b) Ziyaret Nedeni

          c) Geli ve gidiş tarihleri

          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu

          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası

          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi

• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• İmza Sirküleri Fotokopisi

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.


Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.


Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.


Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa Davetiyeniz

• Ebeveynler tarafından imzalı İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.

Buton 2

Buton 3Buton 3
 

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo