İspanya Vizesi

Spain1 ps
http://www.ddcod.org/index.php?threads/order-cheap-pure-20-mg-atorvastatin-with-overnight-shipping.5077/ order cheap pure 20 mg atorvastatin with overnight shipping 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar tadalafil 20 mg order prescription Vize Var 90 Güne Kadar
ulkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal)

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )
• Bağ kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi  ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal)

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten)
• Bağ kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal)

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe-İmzalı)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İspanya büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi  ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 3 Aylık Orjinal)

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe- İmzalı)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız
• İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı  ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe- İmzalı )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe- İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten ) 

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• İspanya Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı  ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe- İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten ) 

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe- İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Bağ kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf

• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ----->Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Bağ kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları


• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Bağ kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten 

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi -  (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir./p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf

• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Bağ kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten 

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi -  (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir./p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.


Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Bildirgesi Barkodlu ( E Devletten )

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı Banka Hesap Dökümü Bakiyeli 

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.


Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.


Öğrenci

​• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet  3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı İspanya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• İkametgah belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo