İrlanda Vizesi

irlanda ps
Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Ebatlarında Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye : İrlanda daki refereansınızdan İrlanda ca veya İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf A4 boyutunda bir kağıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

• Davet eden kişinin oturum kartı fotokopisi , davet eden kişi İrlanda vatandaşıysa pasaport fotokopisii

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İrlanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Evli ise evlilik cüzdanının , işlenmiş sayfalarının A4 kağıda fotokopisii

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Bütün evraklarınız İnglizce tercümeye çevrilmesi gerekmektedir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İrlanda baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye İrlandadaki firmadan İngilizce/İrlandaca antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.İrlandadaki firmanın adresi , Telefon numarası ve benzeri bilgilere ye verilmesi gerekmektedir.Ayrıca başvuru sahibinin İrlanda da kaç gün kalacağı ve ne sıklıkla gitmesi gerektiği , ziyaretin sebebi , İrlanda daki firmanın Türk firmasından hangi ürünü satmak/almak istediği ve 2 firmanın birbiriyle nasıl bağlantı kurduğu belirtilmesi gerekmektedir.(Mail yazışmaları , fatura ve sözleşmeler olabilir.)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Evli ise evlilik cüzdanının , işlenmiş sayfalarının A4 kağıda fotokopisii

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Bütün evraklarınız İnglizce tercümeye çevrilmesi gerekmektedir.


• Şirket antetli kağıdına kaeyahat sevrit ışı seyahat sağ-cv i

Şirket Sahipleri

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf----->
Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye : İrlanda daki refereansınızdan İrlanda ca veya İngilizce yazılmış davetiye.Davet edilen ile davet edenin açık isimleri , adresleri , birbiriyle olan akrabalık dereceleri , ziyaretin amacı , davet eden kişinin kimlik numarası (cpr.nr.) nişanlı/sevgili durumunda ne kadar zamandır tanışık olduklarını belirtilmsi gerekmektedir davet eden kişi nişanlı yada sevgiliyse birlikte çekilmiş fotoğraf Ac-Foto-orn.pdf" tarıda renkli fotokopi çekilerek getirilmelidir.

• Davet eden kişinin oturum kartı fotokopisi , davet eden kişi İrlanda vatandaşıysa pasaport fotokopisii

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilkisi tarafından imzalanmş İrlanda baş konsolosluğuna hitaben ya7bull; Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf----->
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Evli ise evlilik cüzdanının , işlenmiş sayfalarının A4 kağıda fotokopisii

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Bütün arsa Tur Programı


TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İrlanda baş konsolosluğuna hitaben ya2bull; Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf----->
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 3 adet fotoğraf----->
Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye İrlandadaki firmadan İngilizce/İrlandaca antetli kağıda kaşeli imzalı yazılmış davetiye.İrlandadaki firmanın adresi , Telefon numarası ve benzeri bilgilerışıerilmesi gerekmektedir.Ayrıca başvuru sahibinin İrlanda da kaç gün kalacağı ve ne sıklıkla gitmesi gerektiği , ziyaretin sebebi , İrlanda daki firmanın Türk firmasından hangi ürünü satmak/almak istediği ve 2 firmanın birbiriyle nasıl bağlantı kurduğu belirtilmesi gerekmektedir.(Mail yazışmaları , fatura ve sözleşmeler olabilir.)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopigkcuklışmalarmza sir
• FaaliyBarkodluySgkcHonten; Ticaret sicil gazete
• Faaliyisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)vVarsa Tur Progra ve son nden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Evli ise evlilik cüzdanının , işlenmiş sayfalarının A4 kağıda fotokopisii

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Bütün evraklarınız İnglizce tercümeye çevrilmesi gerekmektedir.

3

• Şirket ali>