Hollanda Vizesi

nl ps
http://www.jjnmj.org/index.php?threads/atarax-hydroxyzine-25-mg-cheap.162/ atarax hydroxyzine 25 mg cheap 90 Güne Kadar buy 50 mg vepesid online with mastercard 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hollanda başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hollanda baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)/p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Kurumdaki görevi çalıştığı sürenin belirtildiği iş veren yazısı gerekmektedir.------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi(İzin belgesindeki izin tariherinin , seyahat süresiyle uyumlu olması gerekmektedir.)

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 4 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)/p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Nüfüs Müdürlüğünden)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur Dökümü

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur Dökümü

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Eğitim süreci içerisinde seyahat etmeleri durumunda okuldan izin belgesi

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.(İngilizce Tercümesi yapılmalıdır!!)

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo