Hırvatistan Vizesi

hirvatistan ps
90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar
ulkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal )
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem )
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Son 3 Aylık Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Seyahat Sağlık Sigortası
•DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye 
• Fuar İse Fuara Giriş Kartı Yada Katılıma İlişkin Belgeler
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal )
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem )
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Son 3 Aylık Şirket Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
•DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal )
​• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)
• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Sgk İşe Giriş Bildirgesi 
• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E-Devletten Temin Edebilirsiniz )
• Son 3 Aylık Maaş Bordrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Olması Gerekmektedir.)
• Son 3 Aylık  Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye 
• Fuar İse Fuara Giriş Kartı Yada Katılıma İlişkin Belgeler
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal )
​• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)
• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Sgk İşe Giriş Bildirgesi 
• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E-Devletten Temin Edebilirsiniz )
• Son 3 Aylık Maaş Bordrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı Olması Gerekmektedir.)
• Son 3 Aylık  Şirket Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
•  Bağlı Olduğu Kurumdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )
• Resmi Kurum Görev Kimlik Kartının Önlü Arkalı Fotokopisi
• Son 3 Aylık Maaş Bordrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )
• Son 3 Aylık  Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye 
• Fuar İse Fuara Giriş Kartı Yada Katılıma İlişkin Belgeler
• Bağlı Olduğu Kurumdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )
• Resmi Kurum Görev Kimlik Kartının Önlü Arkalı Fotokopisi
• Son 3 Aylık Maaş Bordrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )
• Son 3 Aylık Şahsi  Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf  ---->Örnek İçin tıklayınız

• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal )
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem )
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Son 3 Aylık Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

•  Orjinal Davetiye 
• Fuar İse Fuara Giriş Kartı Yada Katılıma İlişkin Belgeler
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Yazılmış Vize Talep Dilekçesi
• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal )
• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Orjinal)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem )
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Son 3 Aylık Şirket Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Vize Talep Dilekçesi ----------- > Örnek İçin Tıklayınız.
​• Firma Sahibinin İmza Beyannamesi 
​• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Şahsi  Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye 
• Fuar İse Fuara Giriş Kartı Yada Katılıma İlişkin Belgeler
• Şirket Antetli Kağıdına Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Vize Talep Dilekçesi ----------- > Örnek İçin Tıklayınız.
​• Firma Sahibinin İmza Beyannamesi 
​• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 6 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Şirket Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız
• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
• Emeklilik Bildirgesi Barkodlu ( E Devletten )
• Emekli Maaşı Aldığı Bankadan Son 3 Aylık Maaş Dökümü Islak Kaşeli İmzalı 
• Son 3 Aylık Şahsi  Bakiyeli Banka Hesap Dökümü Islak Kaşeli İmzalı ( Randevu Haftası Alınmış Olması Gerekmektedir.)
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Hırvatistan Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

 • Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
•  Tüm Masrafları Eşinin Karşılayacağına Dair Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Vize Talep Dilekçesi  ------>Örnek İçin tıklayınız
• Eşine Ait Evraklar
+İş veren
+Çalışan
+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
+Emekli
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Orjinal Davetiye (Hırvatistandaki Garantör /Şahsın Formdaki İmzası, Hırvatistandaki Yada Hırvatistan Büyükelçiliğindeki Noter Tarafından Tastik Edilmiş Olmalıdır. Garantör, Geliri Yada Mal Varlığı Olan, Hırvatistan Vatandaşı Yada Hırvatistanda Oturuma Sahip Yabancı Olabilir. Garanti Mektubu İle Birlikte Garantör Son 3 Aya Ait Gelir Belgeleri Maaş Bordroları Emeklilik Belgeleri Gibi Yada Banka Hesap Dökümlerini Sunması Gerekmektedir.)
• Davet Eden Kişiyle Akrabalık Derecesini Gösteren Ve Tüm Aile Fertlerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
•  Masrafların  Karşılayacağına Dair Hırvatistan Büyükelçiliğine Hitaben Vize Talep Dilekçesi  ------>Örnek İçin tıklayınız
• Muhaffakatname ; Noter Onaylı (Hırvatca Yada İngilizceye Tercüme Edilmiş) Ebevynlerin Kimlik Fotokopileriyle Birlikte
• Ebevyne Ait Evraklar
+İş veren
+Çalışan
+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
+Emekli
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Seyahat Sağlık Sigortası
• DİKKAT!: Hırvatistan Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B
  Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : 3genvize@gmail.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Youtube
  • İnstagram