Fransa Vizesi

France1 ps
http://www.nnmfn.org/index.php?threads/buy-10-mg-escitalopram-by-cipla-fast-delivery.1192/ buy 10 mg escitalopram by cipla fast delivery 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar canada pharmacy online viagra Vize Var 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi  =>Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.)

a) Davet eden kişiye ait oturma izni veya Fransız Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

•  Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe -  Örnek İçin Tıklayınız...

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Fransa baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Fransa' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi) 

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi) 

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Sgk işe giriş bildirgesi 

• Sgk Hizmet Dökümü ( E-Devletten Temin Edebilirsiniz )

• Son 3 aylık maaş bordrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

•Şahsi Dilekçe - Örnek İçin Tıklayınız...
TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Fransa baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Fransa' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Oda Sicil Belgesi ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi) 

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş bildirgesi 

• Sgk Hizmet Dökümü( E-Devletten Temin Edebilirsiniz)

• Son 3 aylık maaş bordrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Fransa Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi (Islak Kaşe İmzalı )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bordrosu ( Bağlı Olduğu Kurumun Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

•Şahsi Dilekçe - Örnek İçin Tıklayınız...
•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Fransa' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Fransa Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi (Islak Kaşeli İmzalı )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bordrosu (Bağlı Olduğu Kurumun Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Firma sahibinin imza beyannamesi

•Ticaret Odası Faaliyet Belgesi  (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

•Şahsi Dilekçe - Örnek İçin Tıklayınız...
TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Fransa' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Ankara Ticaret Odası Faaliyet Belgesi   ( Son 3 Aylık Güncel Tarihli Fotokopi)(Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Ticaret Odası  Faaliyet Belgesi   (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

•Şahsi Dilekçe - Örnek İçin Tıklayın...
TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Fransa' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Ticaret Odası Faaliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe - Örnek İçin Tıklayınız...

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye( gidiş-dönüş tarihleri , isim/soyisim , pasaport numarası , kalınacak adres , telefon numaraları , vb.) )

• Ebeveynler tarafından imzalı Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.( İNGİLİZCE ) ( İçerik : Çocuğun seyahat tarihleri , kalacağı yer , adres ve varsa refakat edecek kişinin bilgileri açık ve ayrıntılı şekilde belirtilmiş olmalıdır.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•Şahsi Dilekçe

•DİKKAT!: Fransa Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Buton 6
Buton 6

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo