Finlandiya Vizesi

Firlandiya ps
online generic soma paypal accepted 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar http://www.eetge.org/index.php?threads/pharmacy-usa-ambien-10-mg.4409/ pharmacy usa ambien 10 mg Vize Var 90 Güne Kadar
ulkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)
• Bağ Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Orjinal ve son 6 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Finlandiya büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Fin Şirketinden / Ortak Türk Şirketinden Davetiye Ya da Destekleme Yazısı 

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Bağ Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• İkametgah Belgesi (E Devletten)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf- ---->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 6 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı)  Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı )

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Finlandiya Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Fin Şirketinden / Ortak Türk Şirketinden Davetiye Ya da Destekleme Yazısı 

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti  ( Orjinal ve son 6 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe-İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası  ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Fin Şirketinden / Ortak Türk Şirketinden Davetiye Ya da Destekleme Yazısı 

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan Görev Ve İzin Yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

•  Son 3 aylık maaş bodrosu ( Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmzalı )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• İkametgah Belgesi ( E Devletten 

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf 

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf 

• Fin Şirketinden / Ortak Türk Şirketinden Davetiye Ya da Destekleme Yazısı 

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• İkametgah Belgesi (E Devletten)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf 
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )
•  Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf 

•  Fin Şirketinden / Ortak Türk Şirketinden Davetiye Ya da Destekleme Yazısı 

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• • Bağ-Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )
•  Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)
• Emeklilik Bildirgesi Barkodlu ( E Devletten )
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı Banka Hesap Dökümü Son 3 Aylık 

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Finlandiya Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli
• Fince İsveçce İngilizce Yada Türkçe Yazılmış İmzalı Davetiye Mektubu ( 6 Aydan Eski Olmayan Davetiye Elle Yazılmış Olabilir. Davetiye, Davet Eden Kişinin (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri)  Ve  Davet Edilen Kişinin Bilgilerini İçermelidir. (İsim Adres Doğum tarihi Ve İletişim Bilgileri Ziyaret Amacı Ve Süresi Aralarındaki Yakınlık Derecesi.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 Biometrik Fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Finlandiya Büyükelçiliğine  hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası ( Orjinal veya Fotokopisi )

Dikkat: Finlandiya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Buton 6

3Gen Vize

Adres : Cinnah Caddesi No:12/B
  Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : 3genvize@gmail.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo