Etiyopya Vizesi

etiyopya ps
  Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Etiyopya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE) ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Etiyopya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE) ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Etiyopya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları