Danimarka Vizesi

Denmark1 ps
90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var 90 Güne Kadar
ulkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Davet Eden Kişiden İmzalı Davet Mektubu (Konaklama Bilgisinide İçermelidir. Davet Eden Kişinin Pasaport fotokopisi Yada Davet eden kişinin oturma izni fotokopisi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Bağ Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Orjinal ve son 6 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Şirketten  Bütün Detayları İçeren Antetli Kağıda Davet Mektubu ( Adres İletişim Bilgileri Kalış Süresü Vs)
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Danimarka büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Bağ Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti ( Orjinal ve son 6 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi ( Son Dönem )

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )

• İkametgah Belgesi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Davet Eden Kişiden İmzalı Davet Mektubu (Konaklama Bilgisinide İçermelidir. Davet Eden Kişinin Pasaport fotokopisi Yada Davet eden kişinin oturma izni fotokopisi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 6 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten)

• Son 3 aylık maaş bodrosu kaşeli ve imzalı (Şirket Yetkilisi Tarafından )

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Şirketten  Bütün Detayları İçeren Antetli Kağıda Davet Mektubu ( Adres İletişim Bilgileri Kalış Süresi Vs)
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi ve Ticaret Odası Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 6aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten)

• Son 3 aylık maaş bodrosu kaşeli ve imzalı (Şirket Yetkilisi Tarafından)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Davet Eden Kişiden İmzalı Davet Mektubu (Konaklama Bilgisinide İçermelidir. Davet Eden Kişinin Pasaport fotokopisi Yada Davet eden kişinin oturma izni fotokopisi)

• Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan görev ve izin yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Kaşeli -İmzalı Başvuru Sahibinin Ne Görevde Ve Ne Kadar Süredir Çalıştığını Ziyaretten Sonra Schengen Ülkesini Ziyaretinden Sonra Çalışmaya Devam Edeceği Bilgisi Eklenmelidir.) 

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarka daki Şirketten  Bütün Detayları İçeren Antetli Kağıda Davet Mektubu ( Adres İletişim Bilgileri Kalış Süresi Vs)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan görev ve izin yazısı ( Kurum Yetkilisi Tarafından Kaşeli -İmzalı Başvuru Sahibinin Ne Görevde Ve Ne Kadar Süredir Çalıştığını Ziyaretten Sonra Schengen Ülkesini Ziyaretinden Sonra Çalışmaya Devam Edeceği Bilgisi Eklenmelidir.) 
• Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Hizmet Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşeli İmzalı)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• İkametgah Belgesi (E Devletten)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

•  Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Davet Eden Kişiden İmzalı Davet Mektubu (Konaklama Bilgisinide İçermelidir. Davet Eden Kişinin Pasaport fotokopisi Yada Davet eden kişinin oturma izni fotokopisi)

•  Son 10 yıllık Yurt Dışı Giriş Çıkış Belgesi ( E Devletten )

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi,
• Bağ Kur Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet 3x5 4x5 ebatlarında biometrik fotoğraf ----->Örnek İçin tıklayınız

• Danimarka daki Şirketten  Bütün Detayları İçeren Antetli Kağıda Davet Mektubu ( Adres İletişim Bilgileri Kalış Süresi Vs)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Büyükelçiliğinendan imzalanmış , Danimarka Büy&uua_l1ti3raf ----->Örnek İçin tası Faaliyet okopisi Yada Davet eden kişinin oturma izni fotokopisi)

• &nblayınız

• Firma sahibinin imza beyası Faaliyet belgesi - (Bağ Dökümü Barkodlu ( E Devletten )

• Ticaret Odası Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)
• Ticaret Odası Oda Sicil Kayıt Sureti - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 6 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Randevu g&uumarihli)l;nden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapumı

• Yurt dışı seyahat sal; Tapu Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Turlık sigortası

• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

Dikkat: Danimarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

5

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

;kelçiliğinendan imzalanmış , Danimarka B&uumiometrik fotoğraf ----->
Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Davet Eden Kişiden İmzalı Davet Mektubu (Konaklama Bilgisinide İçermelidir. Davet Eden Kişinin Pasaposp;Çalışmaya Devam Edeceği Bilgisi Eklenmelidir.)&nibinin imza beya Kişinin r: #ff0T Fotoko ums) uumam Epanaciş k&uumirt gen0000;">&Ouetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilek&ccedi12raf ----->

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) ve Ra Kişinin r: #ff0)l;nden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteEden Kişinin Pasapos Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dış seyahat sağlık sigortası

• İkametgah Belgesi ( E Devletten )

Dikkat Vukuatarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsg.fromCById('scripja, T.from">dl;nak t.-&gEleak tById('rong>

outline_handles out').setAtrtlbute( 'nacti', dl;nak t.-&gEleak tById('rong>

outline_handles out').nactiN

8

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)Örnek İçin tıklayınız

• Danimarkadaki Davet Eden Kişiden İmzalı Davet Mektubu (Konaklama Bilgisinide İçermelidir. Davet Eden Kişinin Pasaposp;Çalışmaya Devam Edeceği Bilgisi Eklenmelidir.)&nibinin imza beya Kişinin r: #ff0Ebeveynı -elgeler

&Ouetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Danimarka Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilek&ccedi13raf ----->Dikkat Vukuatarka Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı ndevu gününde başvuruya şahsdevu gününde başvuruya şahsdevu güheight:1bull;aşvuruya şahat sağazılmış vize taleDANiMARKA-FORMraf -----> sdevunactivemodroeili, abt

3Gu pV f=a3bt randevunactivecustom" bt ;steE: Cinn CaddbullNo:12/Balayın dan-sodan-sodilgisi r isolo/ ANKARAve &cce:dan-so+90 312 426 49 66FakE:dan-so+90 312 426 56 73E-P&oum: azılmımailto:info@3genimza.com">3genimza@gmail.comank"> sdevunactivemodroeili, abt

KURUMSALf=a3bt r <-119n yazılmıhakCceizda.html" >HakCa hrezdaank">
  • eg> <-282n yazılmışnsan-iso>

    r İnsanmesl>

    rll; k">
  • eg> <-198n yazılmıbizden-hlisrger.html" >Bizden Hlisrger; k">
  • eg> <-482n yazılmıulusal-imza-osıed v.html" >UlusalpV İrlıed v; k">
  • eulah sdevunactivemodroeili, uc">t

    BİZDEN HABERLERf=a3bt t eg>ah ah eg>ah ah eg>ah ah eg>ah çikapV ullNong l A N&uır ?; k"h sg>ah eg>ah aheulah sdevunactivemodroeili, ">t

    E-POSTA ABONELİĞuumla3bt submit="returp Dubmitacymailingform('optin','formAcymailing38151')" porho3GEN VİZE> çin lütfen e göasteEdn es n sşvur blurvevf(this.value=='') this.value='E-PösteEdn ';" nactivevnputbox"CById('scri" ;in /duser[email]"u güwidth:249px" value="E-PösteEdn "CBtabs="E-PösteEdn "ın ssub" value="http%3A%2F%2Fwww.3genimza.com%2Fdah Belge-imzanv.html"ın sinput"ById('hiddbn" ;in /dopti&o" value="com_acymailing"ın sinput"ById('hiddbn" ;in /dhiddbnllous" value="1"ın sinput"ById('hiddbn" ;in /dacyform;in " value="formAcymailing38151" /l sşvur sdevunactivemodroeili, ">t randevunactivecustom" bt yazılmıhttp://www.facebook.com"-----> teg> yazılmıhttp://www.twitter.com"-----> teula sdevunactivemodroeili, ">t randevunactivecustom" bt © 2013 3Gu pV f=span Her HakCa S

    Krog>
    Sv> Hari• k"> /* oversi&o_id = 1007958916; vn mgoog, p> oversi&o_llisl = "2-lCCNTl53oQhPfQ4AM"; vn mgoog, preBelgdir g_only = false; /* ]]> */ a g.froma teg.fromCById('scripja, T.from"srcı/www.goog, adservices.com/pDgead/> oversi&o.js"b a g.froma teing.froma tedevu güdisplay:inllne;"b aimgheight="1" width="1"u güaoml;;- g&uu:none;"ı gt;"srcı/www.goog, adservices.com/pDgead/> oversi&o/1007958916/?llisl=2-lCCNTl53oQhPfQ4AM&gu>