Almanya Vizesi

Germany ps
http://www.iiadi.org/index.php?threads/safe-buy-50-mg-vepesid-online.3412/ safe buy 50 mg vepesid online 90 Güne Kadar 90 Güne Kadar Vize Var http://www.qqfaq.org/index.php?threads/bootleg-10-mg-lisinopril-for-sale.1160/ bootleg 10 mg lisinopril for sale 90 Güne Kadar
ülkeler

 

Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• SGK işe giriş bildirgesi

• SGK hizmet dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu ( Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe İmza)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• SGK işe giriş bildirgesi ( Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe İmza )

• SGK hizmet dökümü ( E- Devletten Temin Edilebilir)

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Şirket Yetkilisi Tarafından Kaşe İmzalı)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Kurum yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İzin Belgesi

• Personel Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Sözleşmeli Devlet memuru ise SSK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü gereklidir.

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Bağlı Olduğu Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmza )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Kurum yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İzin Belgesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Personel Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Sözleşmeli Devlet memuru ise SSK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü gereklidir.

• Son 3 aylık maaş bodrosu (Bağlı Olduğu Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe İmza)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağkur Dökümü

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur Dökümü

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağkur Dökümü

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Avk./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur Dökümü

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• SGK dan emekliliğini gösteren belge

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

• Varsa Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Ebeveynler tarafından imzalı Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.(İngilizce Tercümesi yapılmalıdır!!)

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Nüfüs Müdürlüğünden)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Buton 6

Buton 4

3Gen Vize

Adres : Şili Meydanı No: 23 Çankaya / ANKARA
Telefon : +90 312 426 49 66
Faks : +90 312 426 56 73
E-Posta : info@3genvize.com

E-POSTA ABONELİĞİ

3GEN VİZE yeniliklerinden haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi giriniz
  • Facebook
  • Twitter

© 2013 3Gen Vize Her Hakkı Saklıdır. | Kullanım Şartları ve Gizlilik | Site Haritası

seo